Vlčany-FK Zlaté Klasy 2:0 (2:0)

27.03.2011 18:59

naša zostava: Jánoš, Dudík, Klúcsik, Illés, Ruman, Strešnák, Hollósi, Mészáros, Gostič, Lengyel (Pőcz), Sakál

 

Do dnešného zápasu sme nastupovali s cieľom získať späť aspoň časť zo stratených domácich bodov z minulého týždňa. Na ihrisku však vyzeralo všetko inak a naše trápenie pokračovalo aj v tomto stretnutí.

Prvé minúty prvého polčasu boli ešte celkom optimistické, potom sme ale v krátkom slede dvakrát inkasovali a bolo v podstate po zápase. Na bránu súpera sme  nepredstavovali žiadne nebezpečenstvo, za spomenutie stojí len obrovská šanca Pőcza po Sakálovej prihrávke. Napriek miernemu tlaku si ani domáci hráči až na jednu-dve výnimky žiadnu výraznejšiu šancu nevypracovali a prvé dejstvo sa skončilo výsledkom 2:0.

Druhý polčas priniesol z našej strany mierne zlepšenie, súpera sme častokrát držali na vlastnej polovici. Z tohto tlaku sme však nč zmysluplné nevyťažili, pred bránou sme boli naďalej bezradní. A keďže domácim tento výsledok vyhovoval, v druhom polčase sa gól nezrodil.

Naša situácia po 3 jarných kolách nie je vôbec ružová, takto sme si veru úvod sezóny nepredstavovali. Nezostáva nám nič iné len naďalej poctivo trénovať, skúsiť nájsť to povestné futbalové šťastie a hlavne stratené strelecké kopačky...