Jelka-FK Zlaté Klasy 3:1(1:0)

25.09.2011 19:30

náš gól: Kordanič

naša zostava: Jánoš, Berner, Dudík Pav, Štrba, Dudík Pat., Gallo, Hollósi (Kovács), Kordanič, Illés, Lengyel (Klúcsik), Mészáros (Ruman) 

 

Derby zápas dvoch blízkych obcí, na ktorý sa mnohí diváci tak veľmi tešili, bol obrovským futbalovým prepadákom. V podstate sme počas celého stretnutia nič zmysluplného nevyprodukovali a zápas sme zaslúžene prehrali. K vyššej kvalite stretnutia veľmi neprispeli ani domáci hráči, ale aspoň úspešne potrestali všetky naše zaváhania v obrannej činnosti a spôsobili tak radosť svojim divákom.

Ešte slabší výkon ako mužstvá, podalo rozhodcovské trio, ktoré stretnutie nezvládlo a pripustilo tak napätú atmosféru v zápase. Mužstvo Jelky preferuje klasický „tvrdý“ dedinský futbal a veru pri niektorých ich zákrokoch nám vlasy dupkom stáli... Arbiter stretnutia mal jednoznačne prísnejšie posudzovať tieto zákroky!

Posledné stretnutia sa nám herne veľmi nedarilo, teraz sa to už odzrkadlilo aj na výsledku. Najbližší zápas odohráme proti Orechovej Potôni už v sobotu, je najvyšší čas, aby sme opäť ukázali, že futbal hrať sme nezabudli!