Futbal sa hrá na góly...

26.03.2010 13:34

V súboji dvoch ašpirantov na zostup videli diváci zaujímavý zápas s piatimi gólmi. Škoda, že po jej konci sme z ihriska opäť odchádzali ako porazené mužstvo.

Povedzme si úprimne, také slabé mužstvo ako Močenok sa nám už do cesty v tejto súťaži pravdepodobne nepostaví. Domáci nič prevratné počas celého zápasu neukázali, smerom dopredu boli bezradní. Hrozili jedine zo štandardných situácií, to im však stačilo na víťazstvo. Ale nechajme Močenok Močenkom a radšej sa venujme nášmu mužstvu. Mnoho našich fanúšikov si možno položí otázku, koho to vlastne chceme poraziť, ak nie sme schopní získať v Močenku ani bod?! Napriek výsledku predchádzajúcich dvoch našich majstrovských duelov si dovolím tvrdiť, že hociktoré v tejto súťaži!

V nedeľu sme ukázali asi len 70 percent toho čo vieme a domácich sme aj s takýmto výkonom mierne prevýšili. Keby sme mali potrebné sebavedomie a trošku šťastia, mohli sme v Močenku bezproblémov zvíťaziť. Na keby sa však futbal nehrá, futbal sa hrá na góly. A v poslednej dobe je tých gólov v našej sieti vždy viac ako v súperovej. Už to začína byť trošku frustrujúce, ale nezostáva nám nič iné len dúfať, že sa naša šnúra neúspechov konečne skončí a proti Orechovej Potôni zaberieme naplno!