FK Zlaté Klasy-Trstice 5:0 (3:0)

03.04.2011 19:59

naše góly: vlastný gól súpera, Illés, Sakál, Mészáros, Lengyel

naša zostava: Jánoš, Dudík, Klúcsik, Berner, Ruman, Illés, Hollósi, Zsigmond, Gostič, Mészáros, Sakál

 

V dnešné popoludnie sme sa presvedčili aký nevyspytateľný a vrtkavý vie byť futbalový osud. Kým v prvých dvoch kolách jarnej sezóny sme si kalich horkosti vypili až do dna, dnes sa konečne karta obrátila. Kým v prvých dvoch kolách sme si vážnejšiu šancu ani nevypracovali, dnes sme mali šancí neúrekom. A čo je najdôležitejšie, šance boli aj premenené.

Do zápasu sme vstúpili s veľkým nasadením, snažili sme sa vziať stretnutie pevne do svojich rúk. Na náš prvý gól netrebalo dlho čakať, po aktivite Illésa súper zaznamenal vlastný gól. Po tom prišli na rad chvíľe Sakála, ktorý sa konečne predviedol v plnej paráde. Najprv naservíroval gól Illésovi a neskôr si sám vychutnal brankára hostí a zvýšil už na nečakaných 3:0.

Napriek tomu, že náš náskok na začiatku druhého polčasu bol bezpečný, v kabíne sme sľubovali, že v nasadení nesmieme poľaviť. Lenže zostalo len pri sľuboch a úvodné minúty druhého dejstva sme prespali. V najvhodnejšej chvíli nás z tohto spánku prebral Mészáros, ktorý aj so šťastím zvýšil na 4:0. Posledný klinec do rakvy súpera dal striedajúci Lengyel, ktorému šancu ponúkol opäť Sakál. Súpera z Trstíc sme zaslúžene deklasovali 5:0 a po dvoch nevydarených zápasoch sme konečne potešili našich fanúšikov.

Naše mužstvo trápila pred dnešným duelom veľká maródka, mali sme problém pozbierať 11 zdravých hráčov. Niektorý museli dokonca nastúpiť s veľkým sebazaprením. Na ihrisku sa to však našťastie vôbec neprejavilo, a každý jeden hráč ktorý dnes nastúpil predviedol svoj štandardný respektíve nadštandardný výkon. Takže pochvalu si za dnešný výkon zaslúži celé mužstvo.