FK Zlaté Klasy-Ohrady 2:0(0:0)

18.09.2011 21:29

naše góly: Dudík Pav., Kordanič

naša zostava: Jánoš, Berner, Dudík Pat., Štrba, Dudík Pav., Illés, Hollósi (Szikela), Kordanič, Gallo, Mészáros (Kovács), Lengyel (Pőcz)

 

Náš nedeľňajší hodový zápas si dlhší komentár nezaslúži. Stretli sa v ňom síce dve vedúce mužstvá súťaže, ale spôsob akým bol zápas odohratý, bol pre mnohých sklamaním.

Nejde o to, že by mužstvá nechceli a nebojovali. Ale mali zo seba až možno príliš veľký rešpekt a z tohto dôvodu sa zo zápasu vykľul veľký taktický boj s minimom šancí. Náš súper sa od začiatku zameral na stráženie bezgólového stavu, ich cieľom bolo získať bod na našom ihrisku. Brankár Jánoš počas celých 90 minút nemusel zasahovať, hostia počas celého stretnutia pohrozili len jednou hlavičkou mimo priestoru našej brány. My sme boli o niečo aktívnejší, ale žiadny veľký tlak sme na súpera nevyvinuli. Z našich šancí treba spomenúť najmä dve štandardky. Krásna ďalekonosná strela Bernera volala po góle, ale brankár hostí výborne zasiahol... Gól sa nezrodil ani po peknej zatočenej strele Dudíka, ktorá skončila na konštrukcii hosťujúcej brány.

Pomaly sa už blížil koniec zápasu, keď sme sa opäť dostali k nádejnej štandardnej situácii. Za loptu sa opäť postavil Dudík, jeho výborná strela s príspením hosťujúceho múru zmenila smer a na našu obrovskú radosť skončila v bráne- 1:0! Za tohto stavu boli hráči súpera nútení mierne otvoriť hru, z čoho rezultoval opäť priamy kop v náš prospech. Dudík brankára opäť prekvapil, tentokrát mieril na bližšiu tyč. Gólman hostí stihol loptu len vyraziť pre seba, tam však už číhal na správnom mieste Kordanič, ktorý hlavo stanovil výsledok 2:0.

V zápase sme podali veľmi disciplinovaný výkon, nepredviedli sme síce svoju útočnú tvár, ale súpera sme zdolali trpezlivou hrou a bojovnosťou až do posledných minút zápasu. Výborný výkon podal najmä Dudík Pavol, ktorý bol pri oboch našich zásahoch.

Budúci týždeň nás čaká ďalšie derby stretnutie, tentokrát na pôde nováčika v Jelke. Príďte nás povzbudiť!